Novice

GDPR

Strinjam se s pravili strani.

Literatura

Literatura je program poznavanja človeka kot celote, ezoterike, astrozofije, biodinamičnega kmetijstva...

Kako ali kje začeti z branjem literature

  • Najprej preberite obe knjigi, (Prehranjevanje telesa, duše in duha ter Klic k spremembi, bolezen ni poraz) potem se lahko lotite skript
  • Skripta lahko predelujete po vrsti, po seznamu, in sicer od številke ena naprej, saj so vsaj delno urejena po težavnostnih stopnjah, oziroma po lestvici zahtevnosti.
  • Posamično, ne glede na zaporedno številko, saj vsaka skripta predstavljajo svojo tematiko ali celoto zase in logično zaporedje idej, konceptov.
  • Največ boste pridobili, vsaj kar se tiče poznavanja človeka kot celote, neharmonije človeka, duše, načina prehranjevanja prilagojenega Vašim individualnim značilnostim, če se boste najprej lotili obeh knjig.

Pojasnilo

Prijemi ali različne tehnike vsestranske zaščite, načini prehranjevanja in gradnje hiš, ki so navedeni v knjigah in skriptah, predstavljajo le možnosti, ki bi vam jih morda priporočali različni profili zdraviteljev, poznavalci določenih filozofij, miselnosti,…, zato za morebitne neuspehe, upam, da se razumemo, ne moremo prevzemati odgovornosti. Knjige in skripta so namreč polna večplastnih razlag, torej izbiro prepuščamo vam. Vseeno pa se ob pomembnih odločitvah posvetujte z vašim zdravilcem ali zdravnikom, oziroma ljudmi, ki jim zaupate.Bookmark and Share