Novice

GDPR

Strinjam se s pravili strani.

Pot Ljubezni k Neskončni Enosti

knjiga-naslovnica prva stran 2012V naši četrti knjigi, četudi le prevodu, smo se lotili dokaj nevsakdanje in mnogim nepoznane tematike o štirih velikih razsežnostih Duhovnih svetov, ali če smo še bolj celostni, o razodetih in Nerazodetih svetovih Duha. Skupaj bomo odkrivali Sveto Trojico, Presveto Trojico, Vse od Vsega in Neskončno Enost.

Vsekakor zahtevno branje, poglabljanje, ponotranjenje duhovnih in hkrati človeških realnosti bivanja, ki bo v nas prebudilo marsikaj, vsaj klic k spremembi in vsestranski prenovi. Na to nas že polnih dva tisoč let opozarjata skozi svoje življenje in naše prebiranje Evangelijev oba Janeza, Krstnik in Evangelist. Ne smemo pozabiti, da nas osvobajajo preživelih oblik in vsestransko krepijo v obliki razpiranja zavesti le bolj zahtevna literatura in modro premoščeni življenjski, torej miselno-govorni ter vedenjski in zdravstveni izzivi. Verjamem, da se boste potrudili in ob zaključku branja knjige ugotovili, da je bilo vredno truda. Nekaj zemeljske potrpežljivosti, marljivosti, še posebno pa naravnanosti na Jaz sem, ter čistosti srca, bo pa le potrebno.

Živimo v peti postatlantidski, arijsko-germanski anglosaški civilizaciji, v kateri naj bi se naučili ločevati dobro od slabega ali manj dobrega in se temu tudi odreči. Še več, delovali naj bi le v dobro vseh, torej Zemlje in njenih svetov. Bolj popolno, kot bo delo na sebi in bolj kot bomo štiri svetove Duha spoznali in spoštovali, jim dovolili v nas zaživeti, skozi nas delovati, večje Milosti in Darovi nam bodo namenjeni, zaupani. In kaj lahko se zgodi, da bodo v nas aktivirali tudi etrske, duševne in duhovne DNK vijačnice, ki pa niso naše, temveč Njihove - Božje. Enako bi lahko trdili tudi za tri vrste ali dimenzije čaker. Kako to izvedeti, in na kakšen način naprej, boste kmalu prepoznali. Zaradi uporabe bližnjic duhovnega razvoja, pogostega prepuščanja nečednostim ali zlorabe v obliki uporabe DNK vijačnic ali čaker v neprave namene, nam Duhovni svet Svetlobe lahko omeji ali celo onemogoči njihovo uporabo, morda le začasno in zaradi zaščite okolice, ali kot pomoč, opozorilo, da si ne bomo nalagali prevelike odgovornosti in si slabili duhovne pozicije.

O DNK vijačnicah boste našli veliko napisanega, vsaj dva tisoč strani tudi in predvsem na internetnih straneh. Kot že omenjeno, pretkani svet Podnarave nikoli ne počiva, kajti bližnjic hitrega dela na sebi in izven sebe, ne da bi se obrnili po pomoč in delovali skozi Božjo Milost, je tudi v ezoterični literaturi veliko, zato ostanimo budni in dovolj preudarni, modri, da ne zaidemo. Obstaja namreč mnogo stranpoti, iz katerih se bo izredno težko brez posledic in celostno vrniti.

Zaradi izredno občutljive teme, pa tudi zato, ker ne želimo posegati v svobodno voljo posameznika, bomo tokrat knjigo poslali le tistim, ki jo bodo naročili osebno.Bookmark and Share